onsdag 22 april 2009

sicken dag...

Dagen började sådär. Vaknade utan att ha sovit tillräckligt, gjorde iordning mig och tog en tidigare buss för att hinna med ett tidigare tåg. Olyckligtvis var det "lågtrafik" i tunnelbanetrafiken så jag fick stå och vänta i åtta minuter och självklart missade jag då det tidigare tåget.

Väl i Haninge ville jag skynda mig till skolan för att hinna läsa klart betinget vi hade på tentaboken tills idag, så jag skyndade mig i trapporna (två-steg-i-taget-metoden) vid sidan av rulltrapporna och helt plötsligt känner jag en jävla smärta i mitt ena knä och armbåge - jag hade ramlat framåtstupa i den mysigt hårda stentrappan. Fylld av chock och smärta samlar jag ihop mina saker och rusar mot skolans entré.

Jag skakar av smärta när jag försöker få in nycklarna i låset. När jag tillslut lyckas komma in i skolan går jag raskt mot en soffgrupp längst bort i skolan. Där ringer jag mamma och bryter ihop totalt när hon svarar. Jag fick nästan inte fram ett ord, även om smärtan just då tillfälligt hade avtagit, jag bara grät. Det var väl mycket bortträngda aggressioner som kom fram också. Tillslut lugnar jag ner mig lite och säger hejdå till mamma. Jag går in på toan och drar upp ena leggingsbenet - no skin left på knät och ett blåmärke som sträcker sig från knäskålen till ca 10 cm över. Armbågen fick bara ett litet blåmärke.

Småsnyftande går jag ner till mitt klassrum och gör mig redo för "tentamötet" med sådär fint gråtrödsprängda ögon. Efter någon timme kom svullnaden och nu kan jag inte sträcka benet pga det och smärtan. Haltar gör jag också, ser ut som en jäkla pingvin när jag går. När jag skulle åka hem från skolan så kommer några klasskompisar och frågar om jag inte ska på frågestunden och det skulle jag från början, så jag följer med. Frågestunden gav mig inget och jag blev på ännu sämre humör. Väl tillbaka i stan så mötte jag haltande upp Emelie på Karlaplan för att titta i lite affärer på Fältan. Vi köpte rabarber (till paj!) och lade undan lite kläder tills imorgon.

Hur som helst så har det varit en skitdag förutom när jag träffade Emelie då! Nu ska jag fortsätta läsa de 40 sidor jag har kvar i tentaboken och sedan blir det bingen.

Puss på porren!





Lite såhär ser jag ut, dålig kamera. Men visst är jag fin?

2 kommentarer:

  1. du är fin och jag är fni
    och du blev ju jättteglad när jag kom! HIHI
    och imorgon hämtar vi våra fina klääääääääder :D

    SvaraRadera
  2. du kan va mainstreamhoe :(

    SvaraRadera