måndag 19 juli 2010

NATTILIII, KOM HIT NUU!

Nu är det tusan länge sedan jag skrev här i bloggen igen. Från och med idag så har jag semester i fem veckor så det ska det väl bli ändring på. Förra veckan jobbade jag på förskolan OP, det var väldigt roligt att jobba med nya människor - det är inte ofta man trivs med människor som man blir tvingad att jobba tillsammans med.
I fredags kväll drabbades jag av ett minst sagt radikalt missöde då Emelie hjälpte mig att bleka utväxten - det hela blev kycklinggult/brandorange/aprikosorange fläckvis. Emelie kämpade på som tusan för att försöka fixa till det, men det gick inte. Jag grät från åtta på kvällen till det att jag somnade. Jättetöntigt och patetiskt, men jag har alltid varit ganska pedant vad gäller mitt hår. Så i lördags morse fick vi ta till den bruna hårfärgen jag impulsköpte för någon vecka sedan. Så nu är jag mörk igen. Jag vet inte om jag gillar det, jag håller på och vänjer mig fortfarande.

Idag solade Emelie och jag på Gärdet. Jag har inte bränt mig någonting nu i sommar, men självklart gjorde jag det idag. Så nu sitter jag här med armar, halva fejset och delar av ryggen färgad som en kräfta - inte bra inför Kreta om tre veckor. Jag får väl ta det lugnt med solandet innan vi åker dit.
Som sagt, Kreta om mindre än tre veckor. Jag ser verkligen fram emot denna resa; att komma iväg från detta stekheta land till ett annat ännu hetare land, sola och bada varje dag, äta god mat och bara ta det lugnt innan nästa termin börjar - det känns som att den kommer bli någonting att bita i av någon anledning... Dock är jag otroligt glad över att få stanna kvar på en arbetsplats där jag, för det mesta, trivs väldigt bra.

Nästa vecka åker vi till Trosa igen och förhoppningsvis kommer några vänner sedan på helgen så ska vi ha det mysigt och skoj. Vi cyklar in på kvällen och röjer lite och solar på dagarna på klipporna eller stranden.
Nu ska Emelie och jag hämta upp resväskorna från källaren och börja packa i sånt som vi inte använder i vardagen.
Kram på er! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar